Plantespray med lavendel for sunne og glade planter

Lag din egen plantespray med lavendel på 1-2-3 som du kan bruke til å hjelpe plantene dine, både ute og inne.

Plantesprayen er en av Emily Dahls absolutt favoritter til både hagen og seg selv, og den kan lages helt enkel med kun lavendel eller legge til andre oljer for andre egenskaper. Emily har en helt unik tilnærming til å bruke eteriske oljer i hagen sin og til plantene i hjemmet. Du kan se et lite utdrag av intervjuet med henne lenger nede.

Lavendel eterisk olje og sitron til bruk i plantespray til hagen eller til inneplanter

«Personlig er hagearbeid veldig terapeutisk, jeg føler nesten det er en meditasjon. Denne tiden er veldig viktig for meg og gir meg masse så jeg pleier å ta litt tid før for å på en måte gjør meg klar.«

Emily Dahl

Emily bruker de eteriske oljene på seg selv for å være på en god plass emosjonelt når hun skal arbeide med plantene. De blir jo påvirket energetisk av våre tanker og følelser, som man kan se på de mange forsøkene som er gjort der man snakker stygt eller fint til to planter og ser hvordan den ene stråler og den andre visner.

Man kan også bruke eteriske oljer til å dekke de emosjonelle behovene til plantene. Bare tenk på den planten som har stått på butikken og kanskje ikke fått den næringen eller pleien den trenger. Dette opplever planten som stress og det tar litt tid for den å venne seg til et nytt hjem. Her kan man bruke eteriske oljer på samme nivå som til mennesker på det følelsesmessige plan.

For eksempel er Lavendel en olje som er beroligende på stress og gir en rolig stemning i rommet. En god start for inneplanter er å lage en spray med Lavendel, og gjerne også sammen med Peppermynte for et energi-piff. Denne sprayer du på planten daglig eller etter behov.

DIY plantespray med lavendel

Se det fulle intervjuet på 44 min og en oppskriftsbok med flere oppskrifter til hagen med Emily Dahl i vår VIP gruppe som du får tilgang til når du bestiller oljer gjennom oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.