Om Oss


Om oss: Elin & Per

 

Vi startet Team Gaver Fra Jorden sammen i 2014, da vi innså at våre styrker sammen ville kunne hjelpe mange. Jeg (Elin) elsker å reise rundt, møte nye mennesker, holde kurs, rett og slett connection med spennende mennesker som ser muligheter. Per liker å jobbe 1-1 med mentoring, hjelper folk å se deres potensiale, og kan godt trykke på noen triggere for å få folk i riktig retning for deres drømmer.

 

Vi mener at hver person er unik, og vi elsker å jobbe med hver enkelt person for å finne ut den beste løsningen; enten det er for en helseutfordring (fysisk eller emosjonelt), et mål eller drøm om livsstil, eller et økonomisk mål der man kan hjelpe andre til en bedre helse og livsstil på veien.

 

 

 

Elin har jobbet med eteriske oljer de siste 5 årene, og innen kosthold og livsstil i 7 år. Hennes bakgrunn innen Livsstils Coaching, Raw Food Instruktør og Aroma Touch sertifisert, gjør at hun har et helhetlig syn på hvordan de eteriske oljene kan hjelpe hver enkelt hva enn som foregår i livet. Hun bruker selv oljene daglig for å øke energi, fokus og humør, i tillegg til å bringe mer flow, overflod og balanse i livet (som er de emosjonelle effektene av oljene). Etter behov bruker hun oljene for hodeverk, stress, smerter, til trening, og doterra’s produkter som hudpleie, vaskemidler, hårprodukter og tannkrem. Hun har prøvd mange naturlige produkter i sitt liv, men doTerras produkter er av de mest effektive produktene. De fungerer rett og slett! Hun elsker å dele oljer med andre, og se personer utvikle seg og vokse over tid.

 

 

Per har mange års erfaring som lattercoach og Theta Healer, og har drevet kursvirksomhet innen dette og personlig utvikling. Gjennom denne erfaringen har han sett hvordan oljene hjelper personer som kanskje ikke er villige til å prøve Healing, da kan det være enklere å gi de en olje som de bruker over tid med gode resultater. Den emosjonelle healingen med oljer har Per mye kunnskap om, og bruker mye boken «Emotions & Essential Oils» som base for både fysiske og emosjonelle utfordringer. Det som han synes er mest spennende er selvutvikling og det å hjelpe andre å nå sine drømmer, ved hjelp av oljene. Han er en solid og god mentor, med litt ekstra humor når det trengs. doTERRA gir en mulighet som mange drømmer om, økonomisk frihet, mer tidsfrihet og det å hjelpe andre mennesker samtidig.