Om Oss

Om oss: Elin & Per

 

Vi startet Team Gaver Fra Jorden sammen i 2014, da vi innså at våre styrker sammen ville kunne hjelpe mange. Jeg (Elin) elsker å reise rundt, møte nye mennesker, holde kurs, rett og slett connection med spennende mennesker som ser muligheter. Per liker å jobbe 1-1 med mentoring, hjelper folk å se deres potensiale, og kan godt trykke på noen triggere for å få folk i riktig retning for deres drømmer.

 

Vi mener at hver person er unik, og vi elsker å jobbe med hver enkelt person for å finne ut den beste løsningen; enten det er for en helseutfordring (fysisk eller emosjonelt), et mål eller drøm om livsstil, eller et økonomisk mål der man kan hjelpe andre til en bedre helse og livsstil på veien.

 

 

 

Elin har jobbet med eteriske oljer de siste 5 årene, og innen kosthold og livsstil i 7 år. Hennes bakgrunn innen Livsstils Coaching, Raw Food Instruktør og Aroma Touch sertifisert, gjør at hun har et helhetlig syn på hvordan de eteriske oljene kan hjelpe hver enkelt hva enn som foregår i livet. Hun bruker selv oljene daglig for å øke energi, fokus og humør, i tillegg til å bringe mer flow, overflod og balanse i livet (som er de emosjonelle effektene av oljene). Etter behov bruker hun oljene for hodeverk, stress, smerter, til trening, og doterra’s produkter som hudpleie, vaskemidler, hårprodukter og tannkrem. Hun har prøvd mange naturlige produkter i sitt liv, men doTerras produkter er av de mest effektive produktene. De fungerer rett og slett! Hun elsker å dele oljer med andre, og se personer utvikle seg og vokse over tid.

 

 

Per har mange års erfaring som lattercoach og Theta Healer, og har drevet kursvirksomhet innen dette og personlig utvikling. Gjennom denne erfaringen har han sett hvordan oljene hjelper personer som kanskje ikke er villige til å prøve Healing, da kan det være enklere å gi de en olje som de bruker over tid med gode resultater. Den emosjonelle healingen med oljer har Per mye kunnskap om, og bruker mye boken «Emotions & Essential Oils» som base for både fysiske og emosjonelle utfordringer. Det som han synes er mest spennende er selvutvikling og det å hjelpe andre å nå sine drømmer, ved hjelp av oljene. Han er en solid og god mentor, med litt ekstra humor når det trengs. doTERRA gir en mulighet som mange drømmer om, økonomisk frihet, mer tidsfrihet og det å hjelpe andre mennesker samtidig.

Elin &
Per

Elin og Per Blue Diamond doTerra

Allerede i min ungdomstid begynte jeg å søke etter naturlige løsninger. Jeg følte meg hjelpesløs i mange av utfordringene jeg hadde, både fysisk og emosjonelt.

Jeg var alltid nysgjerrig på det litt alternative, og fant fort yoga, meditasjon, sunt kosthold og personlig utvikling som ung voksen. Jeg følte ikke at jeg passet helt inn i vennekretsen og så ikke frem til å følge fotsporene til alle før meg inn i et liv jeg ikke ønsket.

Jeg så etter frihet.
Jeg lengtet etter å ha noe meningsfylt å stå opp til.
Og ha oppløftende mennesker rundt meg.

Hjertet mitt åpnet seg da jeg fant doTerra i 2013. Jeg bare visste at dette var noe jeg selv ville bruke i mitt liv, men også dele med andre. Uten å i det hele tatt ha prøvd oljer før. Noen ganger vet man bare.

Jeg drømte om å skape et stort community som hjalp hverandre og inspirerte andre til å leve en naturlig livsstil og leve ut sine drømmer. Jeg drømte om å kunne gjøre dette fulltid og reise verden rundt. Jeg drømte om den friheten jeg i dag lever.

Fordi jeg puttet tid og fokus inn i det. Selv når det var tungt og vanskelig. Og ingen visste hva eteriske oljer var. Og selv når det så umulig ut. Jeg ga ikke opp.

I 2014 fant jeg og Per sammen, og

Jeg var nesten ferdig med min utdannelse som holistisk helsecoach i 2013 da jeg fant doTerra. Det var en opplevelse av å bli dratt mot noe som hjertet ville 100%.

Jeg dykket dypt inn i kunnskap, kurs, reiste for å lære alt jeg kunne og så hver en video og webinar jeg kunne finne om emnet. Jeg var hekta!

EMPOWERED

Self care