Om Oss

Per og Elin – Blue Diamond Ledere

Det hele startet med en drøm. En drøm om å kunne leve på en måte som var autentisk for meg. Å kunne være meg selv, og bruke mine unike gaver til å hjelpe andre. Å skape en frihet for meg til å bestemme min egen dag, og reise og oppleve verden og møte nye mennesker. Jeg visste ikke om det var mulig for meg. Jeg hadde ikke så mye tro på meg selv.

Men jeg fulgte min intuisjon, og lot hjertet lede meg på veien. Det gav kanskje ikke mening for den ytre verden, men det gav mening for meg. Og det har vist seg å være det beste valget jeg kunne gjøre for livet mitt!


Allerede i min ungdomstid begynte jeg å søke etter naturlige løsninger. Jeg følte meg hjelpesløs i mange av utfordringene jeg hadde, både fysisk og emosjonelt. Jeg hadde armer og håndledd som ikke kunne være med på timesvis foran data, så det var ingen sjanse for meg å studere på universitetet. Og det ser jeg i ettertid på som en stor gave, selv om det var hardt på den tiden for den «skoleflinke» og pliktoppfyllende jenta jeg var. 

Jeg var alltid nysgjerrig på det uforklarlige, det magiske. En større mening med livet. Og fant fort yoga, meditasjon, sunt kosthold og personlig utvikling som ung voksen. Jeg følte ikke at jeg passet helt inn i vennekretsen og så ikke frem til å følge fotsporene til alle før meg inn i et liv jeg ikke ønsket.

Jeg så etter frihet.
Jeg lengtet etter å ha noe meningsfylt å stå opp til.
Og ha oppløftende mennesker rundt meg.
Jeg visste ikke hvordan dette kunne være mulig for meg, men jeg fortsatte å holde visjonen for at det fantes et svar. 

Hjertet mitt åpnet seg da jeg fant doTerra i 2013. Jeg bare visste at dette var noe jeg selv ville bruke i mitt liv, men også dele med andre. Uten å i det hele tatt ha prøvd oljer før. Noen ganger vet man bare.

Jeg drømte om å skape et stort community som hjalp hverandre og inspirerte andre til å leve en naturlig livsstil og leve ut sine drømmer. Jeg drømte om å kunne gjøre dette fulltid og reise verden rundt. Jeg drømte om den friheten jeg i dag lever.

Jeg var nesten ferdig med min utdannelse som holistisk helsecoach i 2013 da jeg fant doTerra. Det var en opplevelse av å bli dratt mot noe som hjertet ville 100%.
  

Jeg dykket dypt inn i kunnskap, kurs, reiste for å lære alt jeg kunne og så hver en video og webinar jeg kunne finne om emnet. Spesielt om emosjonell healing med oljene. Jeg var hekta!

Men det var ikke bare lett. DoTerra var helt nytt i Norge, og jeg var en av de første til å begynne å få budskapet ut. Så hvorfor har jeg lykkes?
Fordi jeg puttet tid og fokus inn i det. Selv når det var tungt og vanskelig. Og ingen visste hva eteriske oljer var. Og selv når det så umulig ut så gav jeg ikke opp.

I 2014 ble jeg og Per kjærester og Business partnere. Vi møttes faktisk gjennom doTerra, og har hatt det som en felles passion og fokus. Vi kunne skape noe enda større sammen, og bruke våre styrker til å utvikle vårt team.

Vi har vært gjennom oppturer og mange nedturer, men fortsatte å tro på oss selv og at det var mulig for oss å nå friheten. Gjennom utfordringene vi har vært gjennom har vi blitt til bedre personer på veien.

I 2018 brøt vi gjennom glasstaket vi hadde laget oss, og nådde både Diamond og Blue Diamond etter å ha vært Gold i noen år. Akkurat som bambus vokser sakte men sikkert under jorden, og plutselig skyter opp ble vi skutt opp av jorden og er mer sterke enn noen sinne. Drømmen jeg hadde i 2013 er blitt til realitet, det å kunne reise, bo hvor jeg vil og gjøre noe jeg elsker. Friheten og forskjellen jeg kan gjøre er reell, og noe jeg unner alle som vil putte inn arbeidet for å oppnå.

Nå i 2019 har vi over 3000 kunder og forhandlere som lever en naturlig livsstil med oljene og som hjelper andre på sin vei. Vårt team er hovedsakelig i Norge, Danmark, Sverige, Nederland og USA, og det fortsetter å vokse rundt i verden.

Høsten 2018 flyttet vi til Danmark, og det føles bare helt riktig! Jeg er der jeg skal være, og følger min intuisjon for hva som kommer videre for meg. For jeg vet at jeg er her for så mye mer…

Jeg har gjort et stort skifte i 2019, med å utdanne meg til Yogalærer, og ta tak i de temaene som jeg brenner mest for. Å leve et bevisst liv, bruke sine styrker, og leve i takt med sin egen syklus og naturen. Dykke dypere inn i spiritualitet og følelser, og drømme enda større for å kunne bidra til en bedre verden. Bli med oss og gjør verden til et bedre sted!

“The inner work of leadership has been the most powerful shift in our lives and our business.” —Elin Hemnes