Ispinne med Villappelsin

Lag dine egne ispinner med Villappelsin (Wild Orange) oljen.

Denne ispinnen er kremete og smaker av en intens appelsin eterisk olje som er perfekt for sommeren. Et sunnere valg til din naturlige livsstil som ikke inneholder noe sukker, og en god blanding av kokosnøtt og appelsin.. Villappelsin oljen er full av antioksidanter som beskytter cellene dine fra frie radikaler, og er også styrkende for ditt immunforsvar.

Ingredienser:

5 dl appelsinjuice

5 dl Kokosmelk (klassisk, ikke lett-variant)

2 dråper Wild Orange (Villappelsin) eterisk olje fra doTERRA

Fremgangsmåte:

Putt alle ingrediensene i en blender og blend frem til det er jevnt uten klumper. Hell blandingen i ispinneformer, eller i små kopper med ispinner. Frys i 5-6 timer. Nyt!

 

Hva mer kan du bruke Villappelsinoljen til?

En favoritt hos mange pga egenskaper som virker oppløftende for humøret og som gir energi og livslyst. Dette var min første favorittolje, og den hjalp meg gjennom en tung tid. Etter en måned med denne oljen i lommen klar til å lukte på gjennom dagen kunne jeg merke at skyen over hodet løftet seg og jeg kunne se lyset igjen. Oljen for overflod, så du kan tiltrekke mer gode opplevelser inn i livet ditt 🧡

Appelsinoljen kaldpresses fra skallet. Dette er en oppløftende olje som hjelper med følelsesmessig balanse ved å gi fred og glede.

Den er fantasisk å gni i hendene for rask effekt, gir herlig duft i rommet når den brukes i diffuser. Prøv en av de nydelige diffuserblandingene eller livsstilstipsene under.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yogamattespray med eteriske oljer av lavendel, villappelsin og tea tree olje for deg som gjør yoga

Yogamattespray med eteriske oljer

Her deler jeg en genial oppskrift på en yogamattespray du kan lage helt selv med eteriske oljer. Ingen grunn til å kjøpe […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.