Eteriske Oljer

Nyhet: Se mitt nye Webinar om Intro til Eteriske oljer

Første gang eteriske oljer fungerte for meg, lurte jeg på om var ren tilfeldighet.Men de fungerte igjen. Og igjen. Og igjen.
Jeg måtte innrømme at det var noe med disse små flaskene med dråper.Dersom du noen gang har gnidd et peppermynte blad mellom fingrene, eller nytt den nydelige duften på hendene etter du har skrelt en appelsin, har du allerede prøvd kraften av eteriske oljer. Eteriske oljer er rett og slett destillerte planter i en flaske.

Men de er potente. Og jeg bruker dem daglig til å støtte alle systemene i kroppen min og for de rundt meg, men også til naturlig hudpleie, rengjøring og til å løfte humøret.

Jeg blir stadig overrasket over hvor hurtig og effektivt de kan hjelpe når jeg har en utfordring.Ved å bruke eteriske oljer har jeg lært meg å tenke mer helhetlig, ikke bare symptombehandling, å se HVORFOR de ubalansene eller plagene kommer opp.

 10514368_10154536901335223_5564131969998724133_o
Vi har utrolig intelligente og smarte kropper som gir signal når noe er galt. Kroppen vår gjør alt for å beskytte oss, og tar gjerne giftstoffer og plastikkstoffer og samler det i fettceller så det ikke er rundt i blodbanen. Og kroppen lar gjerne leveren gå på overtid for å rense ut alkohol og andre gifter vi konsumerer. Den gjør alt den kan for å støtte oss i livsstilen vår, det vi gjør og det vi spiser.

Burde det ikke finnes noe naturlig som kan støtte kroppens system og gi gode resultater på det som foregår fysisk, emosjonelt og spirituelt?

Rene terapeutiske eteriske oljer er helt naturlige og effektive planteekstrakter.

essential oils and medical flowers herbs
essential oils and medical flowers herbs
Eteriske oljer er laget av planter, ikke i et laboratorie, og du kan føle deg trygg på å bruke og dele oljene med din familie.

doTERRA setter standarden for de reneste og mest potente oljene på markedet. Med så mange forskjellige merker oljer er det vanskelig å vite hva som er best. Jeg startet å undersøke kvalitet og effekter av forskjellige merker, og etter over 1 år valgte  jeg doTERRA, fordi;

  • De tester hver eneste parti med oljer… ikke bare en gang, men på opptil 10 forskjellige måter.
  • De følger strenge og bærekraftige produksjon og høstingprosesser.
  • De velger plantene til oljene deres fra det opprinnelige miljøet og klimaet der de kan få de beste egenskapene for mennesker
  • Oljene er et steg forbi økologisk, de er Certified Pure Therapeutic Grade – som vil si at de er helt uten fyllstoffer, kunstige ingredienser, syntetiske kjemiske stoffer eller noen som helst forurensing.

Hva er eteriske oljer egentlig?

Eteriske oljer er naturlige aromatiske forbindelser som finnes i frø, bark, stilker, røtter, blomster og andre deler av planter. De kan være både nydelig og kraftfylt duftende. Hvis du har nytt lukten av en rose, gått forbi en mark med lavendel, eller duftet ferskkuttet mynte, har du opplevd den aromatiske kvaliteten av eteriske oljer. Ut over å gi planter deres karakteristiske duft, gir eteriske oljer planter deres forsvar mot rovdyr og sykdom og spiller en rolle i pollinering av planter.

Eteriske oljer er ikke-vannbaserte fytokjemikalier dannet av flyktige organiske stoffer. Selv om de er fettoppløselige inneholder de ikke fettlipider eller syrer, funnet i vegetabilske og animalske oljer. Eteriske oljer er veldig rene og føles friske og blir umiddelbart tatt opp gjennom huden. Rene, uforfalskede eteriske oljer er gjennomsiktige og varierer i farge fra krystall klar til dyp blå.

12095145_10153780126234314_2213811745687438012_o

Prøv dette hjemme: Press skallet av en moden appelsin. Den velduftende resten på hånden din er full av eterisk olje.

I tillegg til de reelle fordelene oljene har for planter og at de har en nydelig duft for mennesker, har eteriske oljer gjennom historien blitt brukt av mange kulturer for deres medisinske og terapeutiske fordeler. Moderne vitenskaps studier og nye trender mot mer helhetlig tilgang til velvære, fremmer en gjenoppdagelse og nye oppdagelser av bruk av eteriske oljer til vår sunnhet.

doTERRA (CPTG) Certified Pure Therapeutic Grade® eteriske oljer representerer de mest trygge, rene og mest fordelsaktige eteriske oljer tilgjengelig i dag. De er forsiktig og dyktig destillert fra planter, som er blitt tålmodig høstet på det perfekte tidspunkt av erfarne produsenter fra hele verden til ideell ekstrakt sammensetning og effekt. Erfarne brukere av eteriske oljer vil umiddelbart gjenkjenne doTERRAs overlegne kvalitetsstandard for naturlig sikre og effektive terapeutiske kvalitets eteriske oljer.

Kjøp produkter

Hvorfor bli medlem i et doTerra team og ikke bare melde deg inn selv

Intro til eteriske oljer (video)

Produkter

Startpakker

Andre kilder