Hvorfor bli medlem i et doTerra team og ikke bare melde deg inn selv

Eteriske oljer har blitt en bevegelse rundt om i verden, og det begynner også i Norge. Når jeg begynte for noen år siden var det ikke mange som visste om eteriske oljer. Det var noe som bare «alternative» brukte og ellers kun til massasje eller duft. I dag dukker det opp overalt! Blogger, artikler, forskning… Veldig få av oss visste noe om en livsstil med eteriske oljer inntil nylig. Det har vært selskaper med eteriske oljer på markedet i årevis. Hvorfor har du ikke hørt om de før nå?

Det er ikke tilfeldig at all denne informasjonen blir mer og mer populær etter at doTerra startet i 2008. Ordet sprer seg fort og erfaringene er mange. Men folk vil alltid prøve å få opplevelsene litt billigere, unngå MLM / nettverk, eller vil undersøke ALT som er på nettet, og sitter fast fordi det er så mye å undersøke.

Her er noen grunner til å bli med i doTerra gjennom en Velværekonsulent, og ikke begi deg inn på en eteriske olje livsstil helt alene:

  1. Du kommer til å være mer forvirret alene. Internett har mange gode ressurser om bruken av eteriske oljer. Men mange er IKKE gode. Mye som man leser om i blogger er fult av meninger, artikler som ikke har riktig informasjon, mangler kilder, eller studier om falske oljer som ikke har samme kvalitet som doTerra. Ikke alle oljer er laget likt! Andre selskaper prøver å komme ut med eteriske oljer, men de prøver bare å bli med på trenden uten å ha et solid grunnlag for kvalitet og kredibilitet på området. Med all informasjonen som ligger på nettet er det for gjort å bli forvirret og til og med redd for å bruke oljer, og det som ligger på nettet forblir der, og gjør det igjen vanskeligere for deg å vite hva som er fakta og hva som ikke stemmer.
  2. doTerra har de beste legene og vitenskapentlige forskere på området. Det er utrolig viktig å ha fremgang i forskning som EKTE ressurser som gjør deg tryggere i å bruke eteriske oljer for deg og familien din. Med ekspertisen fra Dr. Hill, Dr. Robert Pappas og mange flere kvalifiserte eksperter, vil du føle deg trygg i at dette er de høyeste kvalitets eteriske oljene på markedet.
  3. Du får din egen MENTOR når du blir medlem gjennom en Velværekonsulent. Dette betyr ikke at du blir bombardert med telefoner, emailer og tvunget til å selge noe du ikke vil. Det betyr at vi er her for deg med informasjonen du trenger. Hva du vil gjøre med det er opp til deg. Å begynne en eterisk olje-livsstil er et stort steg! Vi vil passe på at du får den hjelpen og utdanningen du trenger til å lykkes med å bruke oljene dine.
  4. Mange selskaper sier at de er 100% rene og billigere enn doTerra. MEN du får hva du betaler for. For informasjonen som doTerra kommer med er ikke beregnet andre lavere kvalitets oljer. Dersom oljene har fyllemidler, tilsetningsstoffer, kjemikalier og urenheter vil det gjøre mer skade enn godt, spesielt om man bruker oljene direkte på huden eller invortes, som mange doTerra oljer brukes. Det kan også være helt rene oljer, men av en lavere kvalitet og potens, som gjør de billigere og mindre effektive.
    Med doTerras Sertifisert Rene Terapeutisk Grad Oljer er de ikke bare Uavhengig testet (av en tredjepart), men de går gjennom minst 5 tester for å sikre kvalitet, renhet og potens, og at oljen er urørt.
  5. Hva med oljer på ebay og amazon? Det kan finnes doTerra oljer på disse sidene, men de kan være falske. Jeg har sett bilder med andre korker på flaskene osv. Du ville ikke kjøpt medisin på ebay, så hvorfor kjøpe eteriske oljer som du bruker rundt kroppen der? Hvis du kjøper direkte fra doTerra vet du hva du får, kun den beste kvaliteten. Så det er ekstra trygt for deg og hele familien.
  6. Som doTerra medlem har du muligheten til å bli med i Lojalitetsprogrammet. La meg forklare deg hva det betyr: GRATIS PRODUKTER! Prøver du å få billigere oljer? Du trenger ikke å lete andre steder. Lojalitetsprogrammet er den rimeligste og smarteste måten å få oljene billigere og til og med GRATIS. Og det er stort for noen som bruker mye eteriske oljer! (Tenk coop medlemskap eller flybonus program)
  7. Når du blir medlem påvirker du liv over hele verden. DoTerra er involvert i noe som heter Co-impact Sourcing, som skaper nye hjem, vann, skoler, helseklinikker og mange ressurser rundt om i verden der folk og familier høster de dyrebare oljene fra tredjeverdensland. Hvorfor bruker doTerra disse landene til å få tak i de eteriske oljene? Det er her røtter, trær, blomster, kvae, blader, stilker osv. fra jorden gir oss  «bedre enn økologisk» standard eteriske oljer. De vokser i sitt innfødte område, der de originalt er fra. doTerra endrer liv hver dag. Jeg velger å være en del av det! Ville ikke du gjort det samme?

Det finnes mange flere grunner, men jeg stopper her. Jeg er sikker på mange Velværekonsultenter kunne gitt deg flere tanker på viktigheten av å bli med i doTerra i stedet for å finne ut tingene selv.

Vi er her for å UTDANNE deg, holde hånden din, gjøre din livsstil med eteriske oljer til en suksess uten til og usikkerhet.

Bli med i doTerra. Gjør en forandring i ditt liv.

10548247_10154536912510223_4121485515138225577_o

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

24 tanker om “Hvorfor bli medlem i et doTerra team og ikke bare melde deg inn selv”