Yoga & Olje Workshops

En reise innover.

Jeg hjelper kvinner til å ta bedre vare på seg selv gjennom self-care ritualer, yoga, meditasjon og eteriske oljer, så de har mer å gi og kan nå ut i verden med det de egentlig er her for!

Jeg er utdannet Holistisk Helsecoach, Yogalærer og AromaTouch behandler.

Jeg tilbyr workshops i Skandinavia, og gjør også opplæring av Yogalærere og andre profesjonelle som ønsker å bringe eteriske oljer inn i deres tilbud.

Yoga, meditasjon og eteriske oljer (2 timer)

En kombinasjon av yoga, meditasjon, pust og kunnskap av de forskjellige eteriske oljene som påvirker våre følelser og sinn på en positiv måte. Gjerne med et bestemt tema vi fokuserer på gjennom workshoppen.

AromaYoga (1t 15min – 1,5 t)

En yogatime der vi bruker kraften av eteriske oljer til å komme enda dypere i hver yogaøvelse, og holde oss fast på en intensjon som vi kommer tilbake til gjennom hele timen.

Temaer som: Connection (cultivate an open heart), Freedom (celebrate your own power), Release (surrender and receive) mm. Det er et tema for hver måned i året, eller det kan tilpasses etter ønske.

Tema Workshops med eteriske oljer (1,5 – 2 t)

Vi arbeider med et spesifikt tema, som f.eks hormonell balanse, emosjonell helse, self-care ritualer, søvn, stress etc. Du lærer om eteriske oljer spesifikt for temaet, men også andre livsstils-tips, og du velger de endringene som skal til for at du får det bedre.

Vi bruker meditasjon og visualisering til å forankre endringen du ønsker, og du får med deg en oljeblanding hjem etter kurset.