Bestilling i Europa

For å gjøre det enkelt: Din doTerra kundekonto gir deg tilgang til naturlige helseprodukter + verdens nydeligste eteriske oljer til innkjøpspris.

Dette er guiden for deg som vil bestille til et Europeisk land utenfor Norge. Det er egne startpakker som gjelder for resten av Europa, og de finner du her.

Du kan handle når det passer deg og har full kontroll over din egen handlekurv. Produktene lander på nærmeste postkontor etter ca 1 uke OG du kan velge å bestille månedlig for å få tilgang til det beste fordelsprogrammet du har sett!

Dette er sånn over 7 millioner mennesker i doTERRA handler. Flesteparten av dem begynner med en Startpakke, men du kan også åpne din kundekonto for 25 euro og bare legge til de produktene du ønsker til innkjøpspris.

Alle Startpakkene doTERRA tilbyr har 1 års kundekonto inkludert.

Alle startpakker kommer med oljene/produktene som beskrevet, din kundekonto gir deg 25% rabatt på alt i et helt år OG du blir en del av vår Gaver Fra Jorden Inspirasjonsportal, vårt Facebook community med inspirerende utdanning om en naturlig livsstil og bruk av oljene, og tilgang til alle ressurser teamet vårt har.

Family Essentials startpakken inneholder:

5ml flasker av:
Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, Oregano, Frankincense, Deep Blue, Air, ZenGest og Onguard

Andre produkter:
Peppermint Beadlets (2)
doTERRA Essentials booklet

Pris: 115 € + moms og frakt

Home Essentials startpakken inneholder:

15ml flasker av:
Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, Oregano, Frankincense, Deep Blue, Air, ZenGest og OnGuard

Other Products:
Petal Diffuser
Essentials booklet

Pris: 225 € + moms og frakt

Natural Solutions startpakken inneholder:

15ml flasker av: AromaTouch, Balance, Frankincense, Lavender, Lemon, Peppermint, Wild Orange, ZenGest, Serenity, Tea Tree, Air, OnGuard, 10ml Past Tense, OnGuard Hand Wash m/2 Dispensere & Tannkrem, LifeLong Vitality Pack, TerraZyme, Correct-X, Peppermint Beadlets, Deep Blue Rub, doTERRA Lumo Diffuser, Fractionated Coconut Oil, Shampoo, Conditioner, doTERRA Essentials Booklet, Wooden Box

Pris: 568€ + moms og frakt

Du får i tillegg 100 (pv) produktpoeng, som er ca 1000kr i verdi. De kommer etter 60 dager og de kan tas ut i gratis produker. I tillegg med dette settet starter du på 15% i stedet for 10% i Lojalitetsprogrammet.

Klar til å komme i gang?

Åpne denne linken i en ny fane eller nytt vindu, så du kan følge punktene her mens du trykker deg videre.

Følg disse enkle stegene:

  1. Begynn ved å velge Europe og landet du vil registreres i.
  2. Når du har valgt land, velg «Wholesale Customer» for å være kunde. Hvis du vet at du vil dele doTerra oljene med andre og skape ditt team så kan du velge «Wellness Advocate», men du kan også oppdatere gratis fra kunde til forhandler når som helst på et senere tidspunkt. Prøv oljene og lev livsstilen først, så kjenner du etter om det er noe for deg!
  3. Fyll ut navn, adresse, faktura adresse, frakt adresse og resten som er rød stjerne på. *
  4. “Enroller ID” og “Sponsor ID” skal allerede være riktig fylt ut, men hvis ikke skal du skrive 251509 (Per Thomsen), så er vi sikre på at vi kan hjelpe deg videre.
  5. Velg din tidssone og ditt eget passord til det virtuelle kontoret.
  6. Godta «Terms and Conditions» og «Virtual Office User Agreement». Trykk “Continue”.
  7. Velg din Startpakke, og se etter at det står (English – Euro) på pakken.
    Eller sett sammen din egen ved å legge til Welcome Pack & Enrollment Fee (English – Euros), som er 25€ innmelding & Essentials Booklet + legg til de eteriske oljene og produktene du vil ha. Jeg anbefaler alltid å begynne med en pakke, og så bygge opp det du trenger for din livsstil gjennom en månedlig Livsstil Box der du velger hva du vil ha hver måned. 
  8. Sett opp et VALGFRITT Lojalitetsprogram. Hvis du allerede vet hva du trenger neste måned kan du sette det opp på dette steget. Jeg kan anbefal Emotions / Mood oljer eller Vitaminene (Lifelong Vitality Pack) som neste måneds kjøp for din sunne livsstil.

Gratulerer! Du har nå bestilt din første oljepakke! Det tar vanligvis en uke før pakken kommer.

Hold øye etter en email fra meg med tips til å komme i gang – og en invitasjon til vårt Facebook community og ressurser.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med meg her.

imageedit_1_5863237045